'Anderlecht wil uitpakken met komst van drie sterkhouders uit Jupiler Pro League'

'Anderlecht wil uitpakken met komst van drie sterkhouders uit Jupiler Pro League'

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 07:59wo 24-04-2019 om 07:59

RSC Anderlecht wil komende zomer flink investeren in haar spelerskern. Naast vele uitgaande worden er ook enkele kwaliteitsvolle, nieuwe spelers verwacht. Sport/Voetbalmagazine weet op wie paars-wit mikt.

Eerst en vooral valt de naam van Dieumerci Mbokani. 'Sinds de eerste ontmoeting met Michael Verschueren twee weken geleden staan de onderhandelingen on hold, maar de speler zou het zeker zien zitten om met zijn ervaring een jeugdig Anderlecht op sleeptouw te nemen. Vooral Marc Coucke heeft een zwak voor de Congolese dertiger', aldus het weekblad.

Daarnaast werd ook Theo Bongonda (Zulte Waregem) al aan Anderlecht gelinkt. De flankaanvaller liet weten dat hij voor het einde van het seizoen een beslissing zal nemen over zijn toekomst.

Goedkope alternatieven
Sport/Voetbalmagazine voegt meteen een derde JPL-naam toe aan dat lijstje, namelijk Takehiro Tomiyasu (STVV). Helaas voor Anderlecht moeten zowel de Japanner als Bongonda een stevige transfersom opleveren. ‘Verschueren denkt goedkopere alternatieven te kunnen vinden van hetzelfde kaliber’, klinkt het.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws