Lokeren krijgt duidelijkheid: De Boeck heeft zijn besluit genomen

Lokeren krijgt duidelijkheid: De Boeck heeft zijn besluit genomen

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 07:31wo 24-04-2019 om 07:31

Dinsdag kreeg Sporting Lokeren hoopvol nieuws in de zaak-Propere Handen. Zo kan de club alsnog in 1A blijven als Waasland-Beveren moet degraderen. Daarnaast valt er nog goed nieuws te rapen vanop Daknam, aldus Het Laatste Nieuws.

De krant meldt namelijk dat Glen De Boeck op het punt staat om een nieuwe verbintenis te tekenen bij Lokeren. De huidige overeenkomst tussen hem en de club loopt tot juni 2019, maar De Boeck bereikt een akkoord met de Waaslanders over een contractverlenging.

De Boeck tekent later deze week een overeenkomst tot het einde van volgend seizoen. Dat besluit van de Lokeren-trainer staat vast, ongeacht of de club nu in 1A of 1B zal uitkomen. Wel zal het contract (Lees: het financiële plaatje) aangepast worden aan de reeks waarin Lokeren zal actief zijn.

Geen KV Oostende
De afgelopen weken heerste onzekerheid over zijn toekomst, aangezien De Boeck ook gesprekken voerde met KV Oostende. Die piste werd niks, waardoor Lokeren ook volgend seizoen een beroep kan doen op people manager De Boeck.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws