De Condé praat over mogelijke leegloop na schitterend seizoen van Genk

De Condé praat over mogelijke leegloop na schitterend seizoen van Genk

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 21:19di 23-04-2019 om 21:19

Genk lijkt goed op weg naar een nieuwe titel. De sterke prestaties van de Limburgers hebben ook voor heel wat interesse gezorgd in hun spelers. Enkele sterkhouders lijken dan ook te gaan vertrekken.

"Er is nu eenmaal interesse voor bepaalde spelers", bevestigt Dimitri De Condé in VISTA!. "Bijvoorbeeld van Duitse clubs voor Leandro Trossard. Het is moeilijk om te zeggen wat er gaat gebeuren", geeft hij aan.

"De focus ligt nu op het kampioenschap, nadien komen er gesprekken. Er kunnen jongens vertrekken, maar er zullen er ook blijven. We zullen ons alleszins sterk wapenen voor volgend seizoen", aldus de technisch directeur van Genk.

Verdedigend lijkt er niet te veel te gaan gebeuren. "Uiteraard is Champions League daarin belangrijk. Voetballers kiezen voor zo’n project. Belangrijk is wel dat de defensieve stabiliteit er al is. Lucumi vertrekt zeker niet, en De Norre en Borges konden zich al een halfjaar inwerken in de club. Die defensieve basis is er dus, in het aanvallende compartiment zullen we investeren", besluit De Condé.

Poll

Moet Genk cashen of de ploeg proberen houden?

(647 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws