Nieuwe hoop voor Lokeren: 'We vertrouwen op de rechtsgang van de bond'

Nieuwe hoop voor Lokeren: 'We vertrouwen op de rechtsgang van de bond'

Gepubliceerd: dinsdag 23 april 2019 om 18:37di 23-04-2019 om 18:37

KSC Lokeren was dit seizoen de zwakste ploeg in de Jupiler Pro League en degradeerde als gevolg daarvan naar de Eerste Klasse B. Door de recente ontwikkelingen in het dossier 'Propere Handen' mag Lokeren toch hopen op een langer verblijf in de hoogste afdaling.

Dinsdag bracht de Belgische Voetbalbond naar buiten dat het disciplinaire onderzoek naar de verdachte wedstrijden KAS Eupen - Royal Excel Moeskroen en KV Mechelen - Waasland-Beveren is afgerond. De eerste twee clubs zijn vrijgesproken, maar voor KV Mechelen en Waasland-Beveren zijn de zorgen na de vordering levensgroot. Dat biedt Lokeren nieuwe hoop op een ontsnappingsroute.

Lokeren reageerde via de officiële website op het voor hun positieve nieuws. 'Onze club neemt kennis van de beslissing en hoopt dat er zo snel als mogelijk, voor 30 juni, duidelijkheid wordt gecreëerd. De club heeft vertrouwen in de rechtsgang bij de Bond en wacht nu de verdere ontwikkelingen af. De club wil niet ingaan op het inhoudelijke aspect van dit dossier', klinkt het.

Lees ook: Waasland-Beveren vol ongeloof na horen van strafeis: "Complete waanzin"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws