Luis Garcia neemt afscheid van Eupen met een gelijkspel tegen STVV

20-04-2019 22:19
4

STVV heeft belangrijke punten vergooid op bezoek bij Eupen. In de laatste wedstrijd van Luis Garcia hield Eupen de bezoekers uit Limburg op een 1-1 gelijkspel.

STVV begon als groepsleider aan de partij en dat was er ook aan te zien. Het overwicht en de kansen waren voor de bezoekers. Sylla kon tot twee keer toe Hendrik Van Crombrugge aan het werk zetten, maar een doelpunt viel er niet.

Het was wachten tot het half uur eer de Panda's voor het eerste gevaar kon zorgen. Een 0-0 ruststand was dan ook billijk. STVV toonde na de pauze toch een ander gelaat. Met succes ook, want na nog geen vijf minuten voetballen stond het al 0-1 via Daichi Kamada.

Lang konden de Truienaren daar echter net van genieten. Enkele minuten later zorgde ex-STVV'er Castro Montes voor de gelijkmaker. De thuisploeg kwam beter in de wedstrijd en kreeg na een fout van José Teixeira in de zestien (die tevens een rode kaart kreeg) nog een unieke kans op de 2-1. Luis Garcia kon echter niet scoren.

Beide ploegen kregen nog enkele kansjes, maar een doelpunt viel er niet meer. Het bleef 1-1.