Van der Bruggen scoort voor het eerst bij Kortrijk, saaie bedoening in Westerlo

Van der Bruggen scoort voor het eerst bij Kortrijk, saaie bedoening in Westerlo

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 21:50za 20-04-2019 om 21:50

Laatste update: zaterdag 20 april 2019 om 21:53za 20-04-2019 om 21:53

Play-Off 2 heeft zaterdagavond niet voor veel plezier gezorgd. We kregen in de eerste twee duels om 20uur amper doelpunten te zien. Toch was er een winnaar te vinden in het duel tussen Cercle Brugge en KV Kortrijk.

Westerlo – KV Oostende
Dat het bij de rust nog 0-0 stond in dit duel was niet zo verbazend. De Kemphanen toonden het meeste initiatief, maar kon daar maar weinig kansen uit puren. Ook bij KVO was het meer een zondagswandeling dan een zaterdagavondwedstrijd.

Ook na de pauze moesten we het stellen met halve kansjes. Westerlo had wel overwicht, maar KVO kwam nooit echt in gevaar. Het bleef 0-0.

Cercle Brugge – KV Kortrijk
KV Kortrijk kon bij winst tegen Cercle Brugge een goede zaak doen in de strijd om groepswinst. De grootste kansen waren dan ook voor KV Kortrijk. In een weinig gevuld Jan Breydelstadion konden geen van beide ploegen echter de netten doen trillen. Het stond nog 0-0 na 45 minuten voetballen.

Na de pauze brak de wedstrijd helemaal open. Hannes Van der Bruggen opende de score voor KVK, een minuut later werd het al terug 1-1 via Serge Gakpé. KV Kortrijk liet de moed niet zakken en ging op zoek naar dat winnende doelpunt. Dat kwam er ook via Van der Bruggen, die zijn tweede van de avond én zijn tweede voor Kortrijk scoorde.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws