Coucke maakt brandhout van uitspraken Vanhaezebrouck: Allemaal leugens

Coucke maakt brandhout van uitspraken Vanhaezebrouck: "Allemaal leugens"

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 19:02za 20-04-2019 om 19:02

Marc Coucke vindt dat hij imagoschade opliep door het interview van Hein Vanhaezebrouck enkele weken geleden. Dat vertelde de voorzitter van RSC Anderlecht in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

"Ik ben eens benieuwd of jij nu gaat durven te schrijven wat ik je vertel", stak Coucke van wal. "Want jij was blij, hé, dat Hein jou belde om jou een mooi interview te geven waarmee jullie populistisch konden zijn? Op de eerste pagina van 'Het Laatste Nieuws'! Een grote foto van Vanhaezebrouck met zijn woorden: 'Coucke heeft mij bedreigd'. Dat mag je niet doen!"

Volgens de voorzitter van paars-wit is alles uitgevonden. "Leugens! Godganse dagen die verzinsels. Deze week is door collega’s van jou het foute gerucht gelanceerd dat Joris Ide (medeaandeelhouder in Anderlecht, red.) zijn percentage zou verkopen aan François Fornieri (Luikse CEO van farmabedrijf Mithra, red.), die op zijn beurt Luciano D’Onofrio zou meebrengen naar Anderlecht."

"Hoe denk je dat Frank Arnesen zich voelt als hij zoiets leest? Dan moet ik daar wéér uren en energie in stoppen. Kijk, ikzelf en Anderlecht zijn momenteel een gewond beest waar veel roofdieren boven hangen die bloed ruiken - euh, ge moet mij zeggen als ik aan het overdrijven ben, hé. Wel, des te meer drive voel ik nu om de vijfendertigste landstitel te vieren met de fans. Ik ga het 'hen' niet gunnen", besluit Coucke.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws