Zidane is eruit en aast op grote namen voor Real Madrid: Ik ken hem persoonlijk

Zidane is eruit en aast op grote namen voor Real Madrid: "Ik ken hem persoonlijk"

20-04-2019 16:57
18

Paul Pogba moet de nieuwe leider van Real Madrid worden. Zinedine Zidane, trainer van De Koninklijke, is zéér gecharmeerd van de Manchester United-ster. Pogba is volgens Marca één van de vele versterkingen die Zidane op het oog heeft.

De 26-jarige Pogba wordt al enige tijd gelinkt aan een move naar Real Madrid. Zaterdag bevestigde Zidane op een persconferentie dat hij fan is van de middenvelder. "Ik hou heel erg van de speler Pogba, dat is niets nieuws", stelt de Real-trainer. "Ik ken hem persoonlijk. Hij is anders. Hij weet hoe aan te vallen en te verdedigen."

Volgens Marca staat Pogba bovenaan het wensenlijstje van Zidane. De Franse trainer gaf zaterdag óók aan dat hij precies weet welke spelers in de zomer naar Estadio Santiago Bernabéu moeten komen. "Ik weet wat ik wil en ik ga met de clubleiding praten over de spelers. Nu is daar niet het geschikte moment voor", aldus Zidane.

Naast Pogba wordt Chelsea-ster Eden Hazard nadrukkelijk in verband gebracht met een megatransfer naar Real Madrid. Ook Luka Jovic (Eintracht Frankfurt) en Donny van de Beek (Ajax) worden genoemd. Met Eder Militao en Rodrygo Goes legde Real al twee spelers vast voor volgend seizoen.