Guardiola geeft een eerste update over blessure van De Bruyne

Guardiola geeft een eerste update over blessure van De Bruyne

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 16:30za 20-04-2019 om 16:30

Laatste update: zaterdag 20 april 2019 om 19:50za 20-04-2019 om 19:50

Kevin De Bruyne viel zaterdag opnieuw geblesseerd uit. Na Manchester City – Tottenham gaf Pep Guardiola een eerste update over de blessure van De Bruyne.

In de 38e minuut ging het mis voor De Bruyne. Onze landgenoot zat even op de grond en moest met ondersteuning van het veld worden gedragen. “Ik sprak nog niet met hem na de match”, noteerde Manchester Evening News uit de mond van Guardiola.

De trainer van Manchester City denkt wel te weten wat er aan de hand is met De Bruyne. “Volgens mij gaat het om een spierblessure. Ik weet nog niet hoe ernstig het is, maar de volgende matchen gaat hij waarschijnlijk missen”, stelde Guardiola nog.

De blessure van De Bruyne komt niet op een ideaal moment voor City. Woensdag staat immers de derby op Old Trafford tegen Manchester United op het programma. Vier dagen later trekt Manchester City naar Burnley.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alweer een zware domper voor @kevindebruyne. De middenvelder van @mancity valt geblesseerd uit en is er niet bij voor de Manchester Derby 🤕😞 #mancity #mci #debruyne #premierleague #rodeduivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws