Club Brugge heeft nieuwe lieveling: Mijn ultieme droom is de Premier League

Club Brugge heeft nieuwe lieveling: "Mijn ultieme droom is de Premier League"

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 12:20za 20-04-2019 om 12:20

Stefano Denswil en Brandon Mechele kregen dit seizoen veel verschillende gezichten naast zich in de driemansdefensie. Opvallend genoeg is het Clinton Mata - rechtsback van nature - die tegenwoordig met succes de achterhoede compleet maakt. Mata zit dan ook geweldig in zijn vel.

"Ik voel me hier uitstekend. Ja, ik heb al gezegd dat mijn ultieme droom de Premier League is, maar daar wil ik nog niet aan denken. Visé-Eupen-Charleroi-Genk-Club Brugge vind ik al een perfect parcours. Doucement. Komt er nog een etappe, goed. Blijf ik een Bruggeling, ook goed", geeft de Angolees te kennen in Het Nieuwsblad.

Mata wordt enorm gewaardeerd door fans en ploegmaats. In de kleedkamer zou hij zelfs de lieveling zijn. "Mijn kracht is mijn joie de vivre. Op de moeilijkste momenten blijf ik positief en enthousiast. Ik heb in Charleroi bijna anderhalf jaar nauwelijks gespeeld. Diep binnenin heb ik het daar dan zoals elke speler moeilijk mee, maar ik denk dan alleen maar: Dan moet ik maar beter worden", legt hij uit.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws