Rits incasseert tik: Het is nooit leuk om te horen dat je baas boos is

Rits incasseert tik: "Het is nooit leuk om te horen dat je baas boos is"

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 10:50za 20-04-2019 om 10:50

Laatste update: zaterdag 20 april 2019 om 13:32za 20-04-2019 om 13:32

Club Brugge geeft haar achterban tijdens de Play-Offs een blik achter de schermen. Zo werd er na de nederlaag tegen Racing Genk (3-1) in de nieuwste reportage beelden uit de kleedkamer getoond. Ivan Leko gaf zijn spelers er in de rust flink van langs. Zo ook Mats Rits, die bij Het Laatste Nieuws reageert op die uitval.

Club Brugge werd op alle fronten afgetroefd en Leko was vooral kwaad op het gebrek aan duelkracht bij zijn spelers. "They are destroying us. (...) One against one, we can't win one f*cking duel. Mats, you can't win a duel", uitte hij openlijk zijn teleurstelling in de middenvelder. Rits mocht tijdens de pauze zelfs al gaan douchen, omdat hij werd vervangen door Sofyan Amrabat. Rits heeft de kritiek al een plek weten te geven. 

"Hij heeft er zo zeven of acht aangepakt. Dat is Ivan Leko. Maar da's oké, hé", tilt hij er niet zwaar aan. Koud liet het hem echter niet. "Het is nooit leuk om te horen dat je baas boos is en ontgoocheld in jou. Als je dan bovendien gewisseld wordt... Ach, je moet dat kunnen plaatsen", kijkt Rits al weer vooruit.

Overigens zou Rits door zijn matige optreden moeten vrezen voor zijn basisplaats tegen Royal Antwerp FC.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws