Coucke blijft bij plan: “Dat is nog steeds mijn eerste prioriteit bij Anderlecht”

Coucke blijft bij plan: “Dat is nog steeds mijn eerste prioriteit bij Anderlecht”

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 09:43za 20-04-2019 om 09:43

Marc Coucke krijgt kritiek bij RSC Anderlecht. De voorzitter heeft echter een duidelijk plan met paars-wit en tegenover Het Laatste Nieuws laat hij zijn licht schijnen over de prioriteiten.

Zo blijft de jeugd een belangrijke factor voor Coucke. “Mijn eerste prioriteit blijft onveranderd ‘de jeugd’ - opleiding en doorstroming. Te midden van alle miserie zijn de budgetten voor jeugdwerking blijven stijgen. Ik heb moeten vaststellen dat de doorbraak van enkele jeugdspelers de voorbije maanden (onder Fred Rutten, red.) niet is gelukt, maar iedereen in de club blijft achter onze visie staan - dat zul je ook gauw merken...”

“Weet ge nog hoe er gelachen is met mijn allereerste persconferentie, een jaar geleden? We stelden toen elf jeugdspelers voor die een profcontract zouden krijgen - ‘Wat zit die Coucke een persconferentie te geven over elf snotjongens?’, kreeg ik te horen. (Grijnst) Vandaag is Yari Verschaeren zogezegd de toekomst van het Belgische voetbal.”

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Boskamp begrijpt niet meteen waarom de supporters van @rscanderlecht zoveel inspraak krijgen in het beleid 😲 #rsca #rscanderlecht #jpl #anderlecht

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws