Haroun verbergt ambitie met Antwerp niet: Zou grote ontgoocheling zijn

Haroun verbergt ambitie met Antwerp niet: "Zou grote ontgoocheling zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 21:19vr 19-04-2019 om 21:19

Wij zijn vier speeldagen ver in Play-Off 1 en Antwerp mag terugblikken op een bijzonder goede start. Het is de verrassing van deze Play-Offs. Men mag stilaan beginnen dromen van Europees voetbal. Dat is ook het grote doel van The Great Old.

Voor velen is Antwerp een grote verrassing, niet voor Faris Haroun. "Ik ben niet verrast door ons parcous", zegt de kapitein van Antwerp aan RTBF.

"We weten wat we kunnen, we spelen in blok en op de counter. In de reguliere competitie zijn we nooit uit de top zes gegaan en we worden sterker en sterker. Als we ons nu niet kwalificeren voor Europees voetbal, zou dat een grote ontgoocheling zijn", aldus Haroun.

Premies
Wie Europees voetbal haalt, wordt daarvoor ook beloond. "De premies? Neen, daar hebben we nog niet over onderhandeld. De 'Boss' (Luciano D'Onofrio, nvdr) heeft gezegd dat we daar de komende dagen over zullen praten. We maken ons niet ongerust, we weten dat we hier beloond worden als we goed presteren."

"We moeten de bureaus van de directie dus niet belegeren. We worden goed betaald. Als je ziet wie hier allemaal getekend heeft, die jongens komen ook niet voor niks..."

En misschien zelfs meer? "Kampioenspremies? Neen, we moeten nu ook niet gaan dromen. Toch niet meteen althans. Ik weet dat Luciano op termijn met Antwerp kampioen wil worden. Ik hoop dat ik hier dan nog speel", besluit Haroun.

Poll

Haalt Antwerp Europees voetbal?

(184 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws