'Kortrijk denkt aan veranderingen, Chevalier en Rolland azen op nieuw avontuur'

'Kortrijk denkt aan veranderingen, Chevalier en Rolland azen op nieuw avontuur'

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 21:30vr 19-04-2019 om 21:30

Samen met Yves Vanderhaeghe kon KV Kortrijk toch nog met enige glans het seizoen eindigen. De club is nog actief in Play-Off 2, maar kijkt toch al uit naar volgend seizoen. Dat lijkt zonder enkele spelers te gaan gebeuren.

Zo staan er toch enkele spelers op vertrekken. Meer bepaald gaat het om Teddy Chevalier en Elohim Rolland. Vooral die laatste staat het dichtst bij een vertrek. Het Nieuwsblad geeft aan dat Rolland, die niet veel aan spelen toekomt, droomt van een kans in de Ligue 1.

Dijon FCO toonde in het verleden interesse. Toen vroeg KV Kortrijk een som van 1,3 miljoen euro, wat iets te gortig was voor de Fransen. Nu zou de vraagprijs toch een stuk lager liggen. Het is enkel nog maar de vraag of KV Kortrijk, en dan vooral Yves Vanderhaeghe, de middenvelder wil laten gaan.

Er staat na het einde van het seizoen alvast een overleg gepland tussen alle partijen. Dan wordt de toekomst van Rolland besproken. Als Kortrijk nog geld aan hem wil verdienen, zal het hem wel snel moeten verkopen. Zijn contract loopt namelijk af medio 2020.

Poll

Moet Kortrijk ze laten gaan?

(163 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws