“We willen nog resultaten behalen in de Play-Offs”

“We willen nog resultaten behalen in de Play-Offs”

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 18:17vr 19-04-2019 om 18:17

Ondanks dat Cercle Brugge momenteel slechts derde staat in Play-Off 2B, blijft het in de running voor de barragewedstrijden met een ploeg uit Play-Off 2A. Laurent Guyot belooft de fans van Cercle Brugge alvast nog vuurwerk voor de komende matchen.

Dit weekend speelt Cercle Brugge thuis tegen KV Kortrijk. Bij winst wipt het over de Kerels naar de tweede plaats. Die plaats geeft momenteel recht op een ticket voor de barragewedstrijden, omdat Union wegens het ontbreken van een Europese licentie niet naar de volgende ronde mag.

"Hazard, Cardona en Vitinho zijn nog steeds niet fit en ook andere spelers krijgen te maken met kwaaltjes. In die optiek is het voor mij afwachten tot zaterdagmiddag om te kijken hoe de trainingsarbeid van deze week werd verteerd”, stelt de trainer van Cercle Brugge.

Guyot: "We moeten dus het juiste evenwicht vinden tussen opletten en competitief zijn want we willen nog resultaten behalen in de Play Offs. Je ziet bij Hazard bijvoorbeeld, waarbij we heel voorzichtig zijn geweest omdat hij de laatste maanden al kampte met blessures, dat hij nu toch opnieuw uitvalt en dat is een jammere zaak."

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(45 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws