OPSTELLING: Clement ziet geen reden om zaken te veranderen

OPSTELLING: Clement ziet geen reden om zaken te veranderen

19-04-2019 19:17 Laatste update: 19:26
3

Leider KRC Genk gaat op bezoek bij Standard Luik. Het verschil tussen beide clubs bedraagt acht punten (zonder de wedstrijd van RSC Anderlecht meegerekend). De opstellingen van Genk en Standard zijn inmiddels bekendgemaakt.

KRC Genk won vorige speeldag de belangrijke topper van Club Brugge met 3-1. De Limburgers staan zo vier punten voor op de nummer twee in de stand. Coach Philippe Clement kan niet beschikken over de geblesseerden Neto Borges, Jakub Piotrowski en Marcus Ingvartsen. Clement start met dezelfde elf die Brugge een pak slaag gaven.

Standard Luik uit en thuis is een wereld van verschil. Afgelopen speeldag stond het 2-0 voor tegen RSC Anderlecht, maar de wedstrijd werd gestaakt omdat de fans van paars-wit rookbommen op het veld gooiden. 

KRC Genk kon de laatste elf wedstrijden niet meer winnen op Sclessin. Vorig seizoen gingen de Limburgers zelfs met 5-0 met de billen bloot. Dit seizoen speelde het in de reguliere competitie 1-1 op Standard. Scheidsrechter van dienst is Van Driessche.