Pro League bedankt aftredende Coucke voor zijn 'inzet en niet aflatende steun'

Pro League bedankt aftredende Coucke voor zijn 'inzet en niet aflatende steun'

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 17:30vr 19-04-2019 om 17:30

Marc Coucke heeft vrijdagmiddag via een communiqué te kennen gegeven te stoppen als voorzitter van de Pro League. Zijn prioriteit ligt momenteel bij Anderlecht. De Pro League heeft begrip voor zijn beslissing, zo reageert de organisatie op het nieuws.

'Het management van de Pro League nam vandaag kennis van het voornemen van haar voorzitter Marc Coucke om zijn mandaat als president van de organisatie neer te leggen. Het management van de Pro League respecteert de keuze van Marc Coucke, echter niet zonder haar grootste appreciatie uit te spreken over de engagementen die de voorzitter het voorbije jaar nam als voorzitter van de vereniging van profclubs', klinkt het in een reactie vanuit de Pro League.

Coucke wordt dan ook oprecht bedankt voor zijn inzet en steun voor het Belgische voetbal. 'De Pro League wil daarom Marc Coucke danken voor zijn oprechte inzet voor het algemene belang van het Belgisch profvoetbal en zijn niet-aflatende steun, zeker in de moeilijkere momenten die het Belgisch voetbal kende in het voorbije jaar.'

Lees ook: Opstappen Coucke met gejuich onthaald: 'De enige correcte beslissing, president'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws