Leko heeft slecht nieuws over blessuregeval: Mogelijk einde seizoen

Leko heeft slecht nieuws over blessuregeval: "Mogelijk einde seizoen"

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 15:52vr 19-04-2019 om 15:52

Club Brugge maakte komende maandag de lastige verplaatsing naar Royal Antwerp FC. Met nog enkele trainingen te gaan is de selectie van de bezoekers niet bekend. Ivan Leko maakte al wel bekend dat Thibaut Vlietinck en Matej Mitrovic het duel niet gaan halen.

Vlietinck en Mitrovic zitten al enige tijd in de lappenmand en worden niet geselecteerd, zo gaf Leko vrijdag mee aan de pers. Met name voor Mitrovic ziet de situatie er slecht uit. "Mitrovic traint nog steeds individueel en mist mogelijk de rest van het seizoen", klinkt het zorgelijk bij Club.

Mitrovic ontpopte zich eind vorig seizoen als huurling tot een betrouwbare schakel in het kampioenselftal. Blauw-Zwart nam de 25-jarige centrumverdediger afgelopen zomer dan ook zomer twijfelen definitief over van het Turkse Besiktas.

Club heeft in het jaargang 2018/19 echter weinig plezier gehad van de man van 3,5 miljoen euro. Mitrovic kwam amper veertien duels in actie. Zijn laatste match dateert van 27 december jl. toen hij negentig minuten meedeed tegen KSC Lokeren (0-1). Nadien raakte de Kroaat gebleseerd aan zijn enkelgewricht. Dusdanig dat zijn seizoen mogelijk nu al ten einde is.

Poll

Heeft Club Brugge hem dit seizoen gemist?

(405 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws