Antwerp maakt eindelijk kennis met échte Govea: Hij toont een ander gelaat

Antwerp maakt eindelijk kennis met échte Govea: "Hij toont een ander gelaat"

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 12:44vr 19-04-2019 om 12:44

Royal Antwerp FC nam op de vorige speeldag de drie punten mee bij KAA Gent (1-2). Grote man bij de bezoekers was Omar Govea, die de laatste weken steeds belangrijker wordt voor de oudste club van het land. Laszlo Bölöni is tevreden over zijn pupil.

"Hij gaat zachtjes aan vooruit. Niet spectaculair, maar we zijn tevreden en hij ook", bant Bölöni overdreven optimisme in Het Laatste Nieuws. "Hij toont een ander gelaat, maar tegelijk als iemand het goed doet, betekent dat dat er een andere zijn plek kwijt is." Zo komen onder meer Sambou Yatabaré en Geoffry Hairemans weer minder aan spelen toe.

"Het is jammer dat hij eerder in het seizoen geschorst en geblesseerd raakte, de ploeg draaide goed en dan verander je niet zomaar je elftal. Dat heeft hij moeten ondergaan.", verwijst Bölöni naar de moeilijke start van Govea. De Mexicaan wordt gehuurd van FC Porto. "Ik zou hem graag zien blijven", geeft de trainer toe, al overhaast hij niets. "Het is nooit te vroeg om aan de toekomst te denken, maar wel om het er uitgebreid over te hebben."

Poll

Blijft Govea op de Bosuil, denk je?

(220 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws