Heel Antwerp kijkt naar boven, Bölöni bekent: Ik heb ook al zitten rekenen

Heel Antwerp kijkt naar boven, Bölöni bekent: "Ik heb ook al zitten rekenen"

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 10:57vr 19-04-2019 om 10:57

Waar eindigt de Play-Off-1-droom van Royal Antwerp FC? Na een straffe negen op twaalf lijkt The Great Old al definitief afscheid genomen te hebben van plek vijf en zes. Of Antwerp nog verder door kan stoten, weet Laszlo Bölöni niet zeker, maar de ambitie is er zeker wel.

"Ik heb ook zitten rekenen, maar ik ga vanavond (vrijdag, nvdr.) niet voor Genk of Standard supporteren, alleen voor Antwerp", verwijst Bölöni in Het Laatste Nieuws naar de kraker tussen de koploper en het huidige nummer drie (althans als Standard de drie punten krijgt voor de gestaakte topper tegen RSC Anderlecht). Zelf treedt Antwerp maandag pas aan, wanneer nummer twee Club Brugge over de vloer komt.

"Club Brugge bracht behalve in zijn laatste wedstrijd heel energiek voetbal", analyseert Bölöni. "Ik was onder de indruk. Het wordt voor ons heel belangrijk om maandag mentaal top te zijn. We mogen hongerig zijn, maar niet te, want dat kan gevaarlijk worden. Wat we momenteel presteren is onverhoopt."

"Voor de play-offs had iedereen er met twee handen voor getekend om in deze situatie te zitten. We moeten kalm proberen te blijven. Ik wil niet dat we op een voetstuk gezet worden waar we van af kunnen donderen. Ik blijf ambitieus, maar met de voeten op de grond", probeert de Antwerp-trainer het evenwicht te behouden.

Poll

Waar eindigt Antwerp?

(462 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws