Veel lof voor Genk-sterkhouder Trossard: Hij is klaar voor een volgende stap

Veel lof voor Genk-sterkhouder Trossard: "Hij is klaar voor een volgende stap"

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 09:45vr 19-04-2019 om 09:45

Laatste update: vrijdag 19 april 2019 om 09:45vr 19-04-2019 om 09:45

Leandro Trossard mag komende zomer hopen op een mooie transfer. De winger van KRC Genk is aan een uitstekend seizoen bezig, wat hem op de interesse van verschillende clubs komt staan. Volgens Stijn Vreven is hij er klaar voor.

De Limburger had Trossard enkele jaren geleden onder zijn hoede bij Lommel, waar het piepjonge Genk-product kennis maakte met Tweede Klasse. "Daar heeft hij leren knokken. Maar ook mentaal en positioneel groeide hij bij Lommel. Aan het einde van dat seizoen was hij al klaar om helemaal door te breken", aldus Vreven bij Het Nieuwsblad.

Een subtopper
Enkele jaren later is Trossard goed op weg om met Genk de titel te pakken en ook in Europa liet hij al mooie dingen zien. "Leandro is klaar voor de volgende stap", zegt Vreven. "Waar zijn eindtop ligt, is moeilijk in te schatten."

"Maar ik ben er van overtuigd dat hij nog beter zal worden als hij omringd wordt met nog betere spelers. Ik denk dat zijn top héél hoog ligt, maar nu moet hij de juiste club kiezen. Een subtopper in een heel goeie competitie lijkt me de ideale volgende stap voor hem."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws