Genk en Standard zorgen voor véél doelpunten en enorme kans om te verdienen!

Genk en Standard zorgen voor véél doelpunten en enorme kans om te verdienen!

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 19:46vr 19-04-2019 om 19:46

Na een knappe zege tegen Club Brugge krijgt Genk weer een zware klus. Het trekt op bezoek naar Standard. Bij winst zet het een bijzonder grote stap richting de titel. Maar de Rouches zullen zich niet zomaar gewonnen geven.

DOELPUNTENFESTIVAL! Genk en Standard zorgen voor goals! 12 keer je inzet! KLIK HIER!

Bookmaker Ladbrokes heeft een simpelweg geniale promotie klaar voor deze partij. Als beide teams weten te scoren, krijg jij twaalf(!) keer jouw inzet terug. De kans dat zowel Genk als Standard de netten doen trillen, is ook bijzonder groot!

Zo is Standard in eigen huis bijna niet af te stoppen. Het verloor maar 1 keer op Sclessin dit seizoen én wist ook steevast bijzonder vaak te scoren. De wedstrijd tegen Anderlecht meegerekend (die bij een 2-0 werd gestaakt), wist Standard minstens 2 keer te scoren in 8 van de laatste 9 thuiswedstrijden.

Dat niet alleen, het scoorde ook in 16 van de 19 thuiswedstrijden in de competitie dit seizoen. Dat belooft voor KRC Genk...

Al spreken er ook statistieken in het voordeel van Genk. Zo hield Standard in de laatste 12 thuiswedstrijden amper 1 keer de 0. En wist Genk in 17 van de laatste 19 competitiewedstrijden minstens 1 keer te scoren. Wij verwachten dus absoluut een doelpuntenfestival, waar jij ook aan kan verdienen!

DOELPUNTENFESTIVAL! Genk en Standard zorgen voor goals! 12 keer je inzet! KLIK HIER!

Poll

Wie wint de wedstrijd?

(57 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws