Gewezen Anderlecht-spits solliciteert naar Belgische terugkeer: Ik zoek een club

Gewezen Anderlecht-spits solliciteert naar Belgische terugkeer: "Ik zoek een club"

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 09:16vr 19-04-2019 om 09:16

Wie kent Nathan Kabasele nog? De inmiddels 25-jarige aanvaller speelde enkele jaren terug nog voor RSC Anderlecht. Nu is onze landgenoot een vrije speler. Kabasele verklaart tegenover La Dernière Heure dat hij graag terug wil keren naar België.

Na een mislukte passage bij het Roemeens FC Voluntari is Kabasele momenteel transfervrij. "Ik werd vier maanden niet betaald en verkreeg mijn vrijheid. Ik heb het aanbod van die club snel-snel aanvaard, maar dat had ik niet moeten doen", klinkt het.

Het liefst van al keert Kabasele terug naar de Belgische competitie. "Ik kreeg voorstellen van clubs uit Scandinavië en Azië, maar daar heb ik geen zin in. Ik zoek een club in 1A of 1B. Ik ben bereid om een proefperiode af te werken om te bewijzen dat ik in vorm ben."

Woelig verleden
Zijn periode als enfant terrible is naar eigen zeggen voorbij. "Ik ben beter omringd dan voorheen, meer volwassen ook. Na mijn laatste passage bij Anderlecht heb ik nog Moeskroen en dan Union aan het behoud geholpen. Ik ben polyvalent en ik weet zeker dat ik bepaalde ploegen kan helpen", besluit Kabasele.

Poll

Kan hij nog van waarde zijn voor een Belgische club?

(536 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws