Harde kern van Anderlecht komt met drie pijlers tijdens gesprek met Verschueren

Harde kern van Anderlecht komt met drie pijlers tijdens gesprek met Verschueren

Gepubliceerd: vrijdag 19 april 2019 om 08:45vr 19-04-2019 om 08:45

Maandagavond zat Michael Verschueren samen met de harde kern van RSC Anderlecht. De fanatieke supportersgroep legde enkele zaken voor aan de sportief manager. Zo willen zij op korte termijn een drietal zaken zien gebeuren.

Het Laatste Nieuws schrijft dat het gesprek tussen Verschueren en de harde kern constructief verlopen is. Het huidige seizoen lijkt al verloren, net daarom willen de fans dat de jeugd volop kansen krijgt tijdens de komende zes wedstrijden bij Anderlecht. Dat is het eerste punt dat de die-hard-supporters lieten optekenen.

Zetterberg én Verschueren
Verder rekenen zij er ook op dat het Anderlecht-DNA verder wordt doorgezet. De harde kern wil dat Pär Zetterberg een prominentere rol zal spelen binnen de sportieve structuur van de club. Ook in Verschueren zelf hebben de fans naar eigen zeggen veel vertrouwen, meer dan in Herman Van Holsbeeck destijds.

Tot slot rekenen de zware jongens van Anderlecht erop dat Marc Coucke met een krachtig signaal naar buiten komt. Ze willen dat hun voorzitter met een positieve en toekomstgerichte boodschap komt, zodat iedereen weet waar paars-wit aan toe is en wat de plannen zijn.

Toptransfers
Naar volgend seizoen toe rekenen de fans op inkomende transfers die meteen een meerwaarde betekenen. Bovendien moeten het spelers zijn die door het vuur gaan voor Anderlecht, jongens die hun truitje durven natmaken.

Poll

Welke pijler wordt de belangrijkste?

(708 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws