Clement geeft het voordeel aan Club Brugge: Dat is nu ook het geval

Clement geeft het voordeel aan Club Brugge: "Dat is nu ook het geval"

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 20:15do 18-04-2019 om 20:15

KRC Genk heeft met vier punten voorsprong op Club Brugge de beste kaarten om kampioen te worden. Het vertrouwen is groot na de 3-1 tegen Club, maar Philippe Clement weet dat het lang niet gedaan is.

Meer nog: hij denkt nog altijd dat Club in het voordeel is. “Dat heeft alles te maken met een verschil in ervaring en met continuïteit. Zet alle landskampioenen op een rij. Je zal merken dat het altijd ploegen zijn waarvan het geraamte er al een seizoen of drie staat. Dat was het geval in mijn tijd als speler bij Brugge, toen we met Sollied de titel pakten. Op den duur moest Trond niks meer zeggen, wij regelden onze zaakjes zelf op het veld. Dat is ook het geval nu", geeft hij aan in Het Belang Van Limburg.

Genk kan dat nog niet voorleggen. "Het boek dat ze in Jan Breydel de voorbije jaren hebben geschreven, is behoorlijk dik. Hopelijk bevat ons boek ook al voldoende bladzijden om op het einde bovenaan te staan. Maar dat zal nog moeten blijken. Ik ben nog elke dag blij met de bladzijden die we bijschrijven.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wordt Genk kampioen?

(1082 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws