LOL! Benfica-fans reizen ruim 30 uur.. om aan te komen in het verkeerde Frankfurt!

LOL! Benfica-fans reizen ruim 30 uur.. om aan te komen in het verkeerde Frankfurt!

18-04-2019 17:30 Laatste update: 17:56
4

Eintracht Frankfurt en Benfica strijden donderdagavond om een plaats in de halve eindstrijd van de Europa League. De Portugezen kunnen in Duitsland rekenen op de nodige steun van hun achterban. Een groep vrienden maakte alleen een pijnlijke blunder door naar het verkeerde Frankfurt af te reizen.

Álvaro Oliveira en zijn maten besloten de lange verplaatsing naar Frankfurt per auto af te leggen. Ruim dertig uur na vertrek kwamen de trouwe supporters aan op de plaats van bestemming. Althans, dat dachten ze. Oliveira en co. waren immers naar Frankfurt Oder gereden. Een pijnlijke blunder, want Eintracht Frankfurt speelt namelijk op 600 kilometer afstand in Frankfurt am Main. 

Het eerste fluitsignaal klinkt om 21 uur dus de Portugezen, die rond 15 uur in Frankfurt Oder arriveren, moeten gas geven en niet in de file komen om nog op tijd in het stadion te geraken. En dat allemaal na een trip van al 37 uur. Na enige tijd realiseerden overigens ook de ongelukkige reizigers dat er iets niet in orde was.

Benfica verdedigt, met of zonder Oliveira en zijn vrienden, een 4-2 voorsprong uit de heenmatch.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jesus no céu e Benfica na Terra CHEGAAAAAAAMOS A FRANKFURT 🦅🏆👏🏽 #rumoafrankfurt#forcabenfica#slbsge#forca#slb#copaeuropa #portugal #paris #frankfurt #glorioso #jorge #alvaro#roadtrip

Een bericht gedeeld door Álvaro Oliveira (@alvaroslb1994) op