Engelse pers lyrisch over 'architect' De Bruyne: Dit verdient hij niet

Engelse pers lyrisch over 'architect' De Bruyne: "Dit verdient hij niet"

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 16:35do 18-04-2019 om 16:35

Kevin De Bruyne was met drie assists de absolute uitblinker tijdens het bizarre Champions League-duel tussen zijn Manchester City en Tottenham Hotspur (4-3). Dat is is de unanieme opinie van de Britse media.

Zo beoordeelde Sky Sports zijn glansprestatie met 9 op 10. "Speelde schitterend. Was de 'restaurateur' van het team nadat hij in de heenmatch verrassend op de bank begon. Genoot van z'n uitval naar de rechterflank, waar hij de ruimte zocht en met twee gekke openingen voor evenveel assists zorgde. Een briljante derde assists volgde op het uur. Verdient het niet om de Champions League te moeten verlaten", toont de zender medelijden na de uitschakeling van City.

The Daily Mail gaf de Rode Duivel zelfs een 9,5 op zijn rapport. "De architect was in bloedvorm en toonde enkele fases van zijn uitzonderlijke kwaliteiten. De Bruyne is bij City dé man voor de grote wedstrijden." The Guardian gaf eenzelfde score aan De Bruyne. "Prachtig én plunderend. Drie assists, één heerlijke cross richting Sterling en een knappe pass voor Agüero", klonk het lovend.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws