Eddy Merckx geraakt door crisis bij Anderlecht: Dat is natuurlijk schandalig

Eddy Merckx geraakt door crisis bij Anderlecht: "Dat is natuurlijk schandalig"

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 16:00do 18-04-2019 om 16:00

Het is algemeen bekend dat Eddy Merckx een trouwe supporter van Anderlecht is. De dramatische ontwikkelingen bij zijn geliefde club gaan de grootste wielrenner ooit dan ook aan het hart. Merckx toont zich in Extra Time Koers echter een supporter, die zijn ploeg zowel in goede als slechte tijden steunt.

Merckx was natuurlijk uitgenodigd om zijn licht te laten schijnen over Parijs-Roubaix en het klassieker voorjaar, maar tijdens de ja-neen vragen ging het slot over paars-wit. Extra Time Koers wilde graag weten of hij de rest van Play-Off 1 nog naar de thuiswedstrijden van Anderlecht gaat kijken. Na een klein lachje, gaf Merckx een bevestigend antwoord.

Aan de tafel van presentator Ruben Van Gucht ging men nog even door op het thema Anderlecht. Een plan om het tij te keren had Merckx niet. ''Paul Van Himst en ik zijn in de eerste plaats supporters. Het is aan het bestuur om te beslissen wat ze gaan doen en een betere ploeg proberen samen te stellen.'', klonk het.

De wielerlegende sprak zich ook kort uit op het wangedragen op de tribunes van Sclessin. "Wat er gebeurd is, is natuurlijk schandalig, maar je kan niet iedereen straffen", vindt Merckx.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws