Broos ziet geen toekomst voor duo: Zij mogen uitkijken naar een nieuwe club

Broos ziet geen toekomst voor duo: "Zij mogen uitkijken naar een nieuwe club"

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 14:15do 18-04-2019 om 14:15

KV Oostende is al bezig aan de voorbereiding voor komend seizoen, al heeft het voorlopig nog geen nieuwe trainer. Technisch directeur Hugo Broos bouwt alvast al aan een kern.

Broos staat altijd open voor een bod op zijn sterkhouders. ""Zo is het geen geheim dat Fernando Canesin zijn contract na volgend seizoen afloopt en dat zowel wij als Fernando openstaan voor een bod van een andere club. Bij een mooi voorstel waar alle partijen beter van worden, is alles bespreekbaar. Maar als er een club geïnteresseerd is in één van onze spelers, moet er boter bij de vis komen", staat te lezen op de officiële website.

Qua keepers verandert er heel weinig. "In de pers stond dat William Dutoit weg moet, maar daar is niets van aan. Zowel Dutoit als Ondoa hebben nog een contract en blijven in principe bij ons. William zijn contract loopt eind volgend seizoen af, maar wij hebben een optie die we eenzijdig kunnen lichten. Maar ook hier, als er interesse is van andere clubs, dan zijn wij bereid om te luisteren. Derde doelman De Bie is dan weer einde contract en vertrekt. Hij wordt meer dan waarschijnlijk vervangen door een doelman uit eigen jeugd."

Ook in de aanval is er al belangrijk nieuws. "Met Tom De Sutter hebben we dan weer een mondeling akkoord voor een extra seizoen en ik vertrouw erop dat we dit volgende week definitief kunnen afhandelen met zijn makelaar."

Verhuurde spelers
Verder krijgt KV Oostende ook een paar uitgeleende spelers terug. "Banda, Rajsel en Bah keren terug van hun uitleenbeurt, maar op die laatste twee rekenen we volgend seizoen in principe niet meer. Zij mogen uitkijken naar een nieuwe club."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws