Opstelling bekend? 'Belhocine gaat KAA Gent aanpakken met deze elf spelers'

Opstelling bekend? 'Belhocine gaat KAA Gent aanpakken met deze elf spelers'

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 13:30do 18-04-2019 om 13:30

Karim Belhocine moet na het ontslag van Fred Rutten de meubelen redden bij Anderlecht. Sportief directeur Michael Verschueren gaf al aan dat er meer jeugd zal worden gebruikt tegen KAA Gent. Het Nieuwsblad geeft al een mogelijk type-elftal voor die wedstrijd.

In doel blijft Thomas Didillon uiteraard staan, maar in de defensie zijn er wel verandering. Elias Cobbaut maakt zijn comeback op de linksachter nadat Rutten hem wekenlang negeerde. Op de rechterkant krijgen we Andy Najar, terwijl Bubacarr Sanneh de geschorste Kara Mbodji vervangt. Sebastiaan Bornauw zou beginnen aan de partij.

Op het middenveld zou ook Edo Kayembe opnieuw zijn kans krijgen, samen met de meer ervaren pionnen Sven Kums en Adrien Trebel. Pieter Gerkens start niet. In de aanval zou Yannick Bolasie terug in de punt staan. Met Yari Verschaeren en Alexis Saelemaekers zouden er twee tieners op de flanken staan. Francis Amuzu traint nog niet en gaat de match vermoedelijk missen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie wint Anderlecht - KAA Gent

(1121 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws