Broos doet zijn boekje open over toekomst De Sutter en Canesin

Broos doet zijn boekje open over toekomst De Sutter en Canesin

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 12:25do 18-04-2019 om 12:25

Hugo Broos is tijdelijk de coach van KV Oostende. De kustclub is echter druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Ook de selectie voor volgend seizoen wordt gevormd. Op de clubwebsite laat Broos zich uit over de toekomst van onder meer Tom De Sutter en Fernando Canesin.

KV Oostende staat open voor een bod van een andere club voor Canesin. “De situatie bij KVO is duidelijk. Spelers met een lopend contract blijven ook volgend seizoen bij ons, tenzij er een mooi bod op tafel komt dat voor iedereen interessant is.”

“Zo is het geen geheim dat Fernando Canesin zijn contract na volgend seizoen afloopt en dat zowel wij als Fernando openstaan voor een bod van een andere club”, gaat Broos verder. “Bij een mooi voorstel waar alle partijen beter van worden, is alles bespreekbaar. Maar als er een club geïnteresseerd is in één van onze spelers, moet er boter bij de vis komen.”

Ook andere spelers mogen mits een goed bod weg. “In de pers stond dat William Dutoit weg moet, maar ook daar is niets van aan. Zowel Dutoit als Ondoa hebben nog een contract en blijven in principe bij ons. William zijn contract loopt eind volgend seizoen af, maar wij hebben een optie die we eenzijdig kunnen lichten. Maar ook hier, als er interesse is van andere clubs, dan zijn wij bereid om te luisteren. Derde doelman De Bie is dan weer einde contract en vertrekt. Hij wordt meer dan waarschijnlijk vervangen door een doelman uit eigen jeugd.”

De Sutter blijft. “Met Tom De Sutter hebben we dan weer een mondeling akkoord voor een extra seizoen en ik vertrouw erop dat we dit volgende week definitief kunnen afhandelen met zijn makelaar.  Banda, Rajsel en Bah keren terug van hun uitleenbeurt, maar op die laatste twee rekenen we volgend seizoen in principe niet meer. Zij mogen uitkijken naar een nieuwe club.”

Lees ook: Broos wijst bericht uit de pers van de hand: ''Ik had geen gesprek met hem''

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om 18u30 krijgen we een heerlijke topper in de Bundesliga! Wie zie jij winnen? #Dortmund #BorussiaDortmund #Bayern #BayernMunchen #Witsel #Lewandowski #Bundesliga

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws