Bezus kind van de rekening bij KAA Gent: 'Die zien we niet snel meer terug'

Bezus kind van de rekening bij KAA Gent: 'Die zien we niet snel meer terug'

Gepubliceerd: donderdag 18 april 2019 om 10:55do 18-04-2019 om 10:55

Roman Bezus begon na zijn transfer van Sint-Truiden naar KAA Gent ijzersterk bij zijn nieuwe werkgever, maar de laatste weken is het als bij de hele ploeg een pak minder. Het Laatste Nieuws houdt er rekening mee dat Bezus voorlopig uit beeld verdwijnt.

Trainer Jess Thorup gaf Bezus tegen Royal Antwerp FC nog eens een kans in basis. De Oekraïner greep die niet. 'Jonathan David speelde tegen Antwerp ook één van zijn minste matchen voor AA Gent, maar het was tekenend dat Thorup niet de Canadees, maar wel Bezus naar de kant haalde.'

Volgens de krant is de hirarchie betreffende de '10'-positie heel helder geworden. 'Chakvetadze kende drie maanden blessureleed, maar als hij fit is, is hij hors catégorie. Voorts is het een publiek geheim dat Thorup hoog oploopt met het talent van David. Achter Chakvetadze en David is Bezus afgezakt naar nummer drie in de pikorde', luidt de observatie.

Reserverol
Naar verwachting zit er voor de rest van het seizoen niet meer dan een reserverol in voor de winteraankoop. 'Als Thorup na zondag weer kan beschikken over een middenveld met Verstraete, Chakvetadze én Odjidja, is er voor David nog een uitwijkmogelijkheid naar de spits. Maar als iedereen fit blijft, dreigen we Bezus niet snel meer terug te zien in deze Play-Offs', is de conclusie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws