Scifo: Het is mogelijk dat Anderlecht zo gedacht heeft, dat zou kunnen

Scifo: "Het is mogelijk dat Anderlecht zo gedacht heeft, dat zou kunnen"

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 21:45wo 17-04-2019 om 21:45

Enzo Scifo zit al een tijdje zonder werk sinds hij zelf ontslag nam als nationale beloftencoach. Een job bij Anderlecht zegt hem wel iets, want hij kan naar eigen zeggen goed samenwerken met Pär Zetterberg.

Nochtans werd vroeger gezegd dat de twee niet konden samen spelen. "Ik wist dat je die vraag zou stellen! Geen commentaar. Het is mogelijk dat ze zo gedacht hebben, dat zou kunnen. Maar toen we allebei spelers van Anderlecht waren, hebben Pär Zetterberg en ik uiteindelijk toch bewezen dat we heel goed samen kunnen functioneren", geeft hij aan in Sport/Voetbalmagazine.

Scifo heeft in ieder geval nog ambities. "Ik hoop dat ik op een dag opnieuw zal kunnen coachen. De goesting is er nog altijd. Die is er sinds de eerste dag dat ik dit beroep uitoefende, bij Charleroi. Soms is het een frustrerende job, maar de vlam kan er van de ene dag op de andere weer in slaan. Een andere rol? Geen idee, men heeft me nooit iets voorgesteld. In elk geval staat één ding vast: de dag dat men mij iets voorstelt, zal ik héél veel honger hebben om eraan te beginnen."

Poll

Is Scifo een goeie coach?

(266 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws