OFFICIEEL: Frankfurt slaat grote slag en legt toptalent Jovic vast

OFFICIEEL: Frankfurt slaat grote slag en legt toptalent Jovic vast

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 19:00wo 17-04-2019 om 19:00

Eintracht Frankfurt heeft Luka Jovic definitief vastgelegd, bevestigt de huidige nummer vier van de Bundesliga via de officiële kanalen. De 21-jarige international werd dit seizoen gehuurd van Benfica, inclusief optie tot koop.

De regerend DFB Pokal-winnaar heeft de optie ter waarde van zeven miljoen euro woensdag officieel gelicht. Jovic staat nu tot medio 2023 onder contract bij de club van Jetro Willems en Jonathan de Guzman. "Wij hebben er geen moment aan getwijfeld dat we Luka langer voor onze club willen behouden", vertelt sportief directeur Fredi Bobic aan de clubsite. "Hij is een speler met buitengewone kwaliteiten."

Of Jovic ook na de zomer nog in Frankfurt te bewonderen is, is echter nog maar zeer de vraag. De aanvaller wordt al langere tijd in verband gebracht met clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Bayern München. Zijn marktwaarde is inmiddels gestegen naar 55 miljoen euro, waardoor Eintracht Frankfurt in korte tijd een veelvoud van het aankoopbedrag terug lijkt te gaan verdienen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws