Heynen doet Pozuelo helemaal vergeten bij Genk: 'Drukt zijn stempel'

Heynen doet Pozuelo helemaal vergeten bij Genk: 'Drukt zijn stempel'

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 18:17wo 17-04-2019 om 18:17

KRC Genk kon afgelopen weekend overtuigen met een knappe zege tegen Club Brugge. Eén van die uitblinkers daarin is Bryan Heynen, die enorm is gegroeid na het vertrek van Alejandro Pozuelo.

Wim De Coninck zag in de topper dat Genk de slag op het middenveld won. "Berge schaduwde Vanaken en maakte Club zo monddood, hij deed dat geweldig. Maar de belangrijkste opdracht was voor Heynen, die moest pendelen tussen Vormer en Schrijvers, daarbij geruggesteund door Trossard", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

De analist is enorm onder de indruk van de middenvelder. "Heynen kun je wel opzadelen met ingewikkelde opdrachten, want naast een enorme actieradius en voetballend vermogen is zijn spelintelligentie ongeëvenaard", aldus De Coninck.

"Hij legde mee Clubs middenveld lam, was altijd op de juiste plek en kwam te gepasten tijde opduiken voor doel. Dat hij nu volop spelgelegenheid krijgt, dankt hij aan de transfer van Pozuelo. Heynen wist op korte tijd zijn stempel te drukken en maakte veel progressie", is De Coninck vol lof over Heynen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws