Man City wil favorietenrol waarmaken met knappe remontada tegen Tottenham

Man City wil favorietenrol waarmaken met knappe remontada tegen Tottenham

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 18:00wo 17-04-2019 om 18:00

Schrikken voor Manchester City vorige week: na een lange reeks die louter bestond uit overwinningen werd er tijdens het heenduel in de kwartfinales van de Champions League verloren bij Tottenham met 1-0. City is er alles aan gelegen om de opgelopen schade woensdagavond in eigen huis recht te zetten en kan daarbij rekenen op gunstige statistieken. Dat kan ons flink wat euro's opleveren!

REMONTADA! City rekent af met Tottenham in eigen huis: 12 keer je inzet! KLIK HIER

Bookmaker Ladbrokes heeft voor deze CL-kraker een bijzonder interessante promotie klaar. Als Kevin De Bruyne en Vincent Kompany het toch flikken tegen Jan Vertonghen en Toby Alderweireld, krijg jij 12 keer jouw inzet terug!

Zoals gezegd was de 1-0 nederlaag die City vorige week leed in Londen een vrij zeldzame, want van de laatste 16 officiële wedstrijden die de ploeg van manager Pep Guardiola gespeeld heeft werden er liefst 15 winnend afgesloten. City verkeert dus in een bloedvorm en presteert tegen Tottenham de laatste jaren over het algemeen ook erg goed.

4 van de laatste 6 thuisduels met de Spurs won City namelijk: al deze overwinningen werden geboekt met minimaal 2 doelpunten verschil en bij al deze overwinningen stond City ook bij rust al voor. Dat City de grote favoriet is moge dus duidelijk zijn.

City wordt alleen maar gesterkt in de favorietenrol als we de statistieken van Tottenham buitenshuis onder de loep nemen: de Spurs zitten in een bizar slechte fase wat betreft uitwedstrijden: van de laatste 7 officiële uitduels die de Londenaren gespeeld hebben werd er slechts 1 duel gewonnen, terwijl de overige 6 uitwedstrijden allemaal (!) werden verloren.

REMONTADA! City rekent af met Tottenham in eigen huis: 12 keer je inzet! KLIK HIER!

Poll

Wie stoot er door?

(43 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws