Club Brugge-spits Wesley is overtuigd: Ik vind mezelf beter dan Samatta van Genk

Club Brugge-spits Wesley is overtuigd: "Ik vind mezelf beter dan Samatta van Genk"

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 08:45wo 17-04-2019 om 08:45

Club Brugge staat dan wel vier punten achter op KRC Genk, het geeft een tweede titel op rij nog niet op. Blauw-Zwart rekent daarbij op de doelpunten van Wesley Moraes. De Braziliaan vergelijkt zichzelf met zijn collega-spits, Ally Samatta.

Tegenover Sport/Voetbalmagazine spreekt Club-spits Wesley zich uit over de Tanzaniaan. "Ik denk dat hij voetbalt zoals Diaby vorig jaar. Meer de ruimte in, minder op kracht. Misschien krijgt hij daardoor wat meer kansen dan ik, omdat hij wat vaker los wordt gelaten. En is dat de reden waarom hij vaker scoorde."

Wesley geeft toe dat zijn statistieken nog beter kunnen. "Dat is iets waar ik ook aan werk, meer ruimte maken voor mezelf. Diep gaan, in plaats van de bal in de voet te vragen. Ik ben snel, dat zou moeten kunnen."

Toch schat de Braziliaan zichzelf hoger in dan Genk-spits Samatta. "Ik vind van mezelf dat ik beter ben. Maar vraag het hem en hij zal hetzelfde antwoorden. Ik laat het aan de buitenwereld om daarover te oordelen. Hij is belangrijk voor Genk en ik voor Brugge", aldus Wesley.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie vind jij de beste spits?

(573 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws