Wagner stevig onder vuur na geval-Malinovskyi: Nu is het genoeg geweest

Wagner stevig onder vuur na geval-Malinovskyi: "Nu is het genoeg geweest"

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 08:15wo 17-04-2019 om 08:15

Kris Wagner was tot een week geleden een nobele onbekende, maar intussen kent iedereen de bondsprocureur. Zo eiste de man zeven speeldagen schorsing van Ruslan Malinovskyi. Zijn opvallende betoog maakte het alleen maar erger.

Bij Extra Time werden enkele quotes van Wagner aangehaald. "Dat zijn allemaal stevige argumenten om ons te overtuigen", aldus een cynische Marc Degryse. "Maar hij heeft gekregen wat hij wou: hij kreeg de hele week aandacht."

Onemanshow
De Geschillencommissie ging niet mee in het verhaal van Wagner. Zij spraken Malinovskyi dan ook vrij. "Gelukkig, en dat is het positieve aan het verhaal, heeft de Geschillencommissie daar geen rekening mee gehouden."

"Maar eigenlijk is mijn punt: in de toekomst zitten we met die man opgescheept. Ik vind niet dat hij nog kan aanblijven. Deze man kan ik niet meer serieus nemen. Bij de volgende rode kaart moet hij oordelen hoeveel wedstrijden iemand geschorst wordt. Hij is in december aangesteld en heeft zich kunnen tonen, maar nu is het genoeg geweest", besluit Degryse.

Lees ookPropere Handen: 'Bondsprocureur Wagner komt tegen het paasweekend met nieuws'

Poll

Kan jij die man nog serieus nemen?

(854 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws