Geen Hjulmand voor Anderlecht? 'Verschueren mikt op trainer met JPL-ervaring'

Geen Hjulmand voor Anderlecht? 'Verschueren mikt op trainer met JPL-ervaring'

17-04-2019 07:00 Laatste update: 07:03
71

Fred Rutten werd bij RSC Anderlecht de laan uitgestuurd. De Nederlander wordt voorlopig vervangen door Karim Belhocine en Jonas De Roeck. Na dit seizoen lijkt Kasper Hjulmand dé geknipte man, maar dat is niet zeker, aldus Het Nieuwsblad.

Hjulmand stapte enkele weken geleden voortijdig op bij Nordsjaelland. Intussen wacht de Deen op een aanbod uit – het liefst – de Belgische competitie. Frank Arnesen wil hem maar wat graag naar Anderlecht halen, Michael Verschueren daarentegen heeft nog zijn twijfels.

Geen namen
De Deen staat immers bekend als een revolutionaire trainer, maar heeft Anderlecht dat momenteel wel nodig? Verschueren heeft een voorkeur voor een trainer die de Belgische competitie – en het liefst ook Anderlecht – beter kent. Concrete namen wilde de sportief manager daar niet op gaan plakken.

Voorzitter Marc Coucke zit ondertussen nog altijd in Vietnam op vakantie. Samen met Verschueren en Arnesen zal de Anderlecht-preses dra bekijken welke pistes in aanmerking komen om volgend seizoen de nieuwe trainer van Anderlecht te worden.

Lees ookDe mogelijke opvolgers voor Fred Rutten bij RSC Anderlecht