Anderlecht-target Vlap reageert op vermeende interesse: Ik heb wel een plan

Anderlecht-target Vlap reageert op vermeende interesse: "Ik heb wel een plan"

16-04-2019 20:43
4

Michel Vlap wordt de laatste weken in verband gebracht met RSC Anderlecht. Ook wordt hij af en toe getipt bij Feyenoord, maar met een transfer houdt de 21-jarige smaakmaker van sc Heerenveen zich nú nog niet bezig.

"Ik heb wel wat dingen voorbij zien komen in het nieuws. Ik vind het mooi om te lezen", zegt Vlap bij Youtube-show Bij Andy in de auto. "Maar ik vind niet dat je je daar tijdens het seizoen mee bezig moet houden. Ik zeg ook tegen mijn zaakwaarnemer: ik wil zo min mogelijk weten."

"Ik heb wel een plan", vervolgt Vlap, die nog geen voorkeur uitspreekt voor een binnen- of buitenlandse transfer. "Als ik merk dat ik meer uit mezelf kan halen, dan wil ik best wel een buitenlands avontuur aangaan. Het is niet zo dat ik heel mijn leven in Nederland wil blijven. Als het zo is, is dat zo. Maar ik wil wel het maximale uit mijzelf halen. Ik ga er alles aan doen."

Vlap heeft wel een paar competities in gedachten. "Duitsland vind ik heel aantrekkelijk. En iedereen wil als hij 26, 27 is in Spanje voetballen. Lekker korte mouwtjes", lacht de middenvelder. "Maar België, Frankrijk en Italië zijn ook heel interessant. Ik zie het wel. Ik wacht het gewoon af. Als het seizoen is afgelopen gaan we kijken."

Lees ookIn beeld bij RSC Anderlecht, maar: 'Feyenoord zou een goede stap zijn'
Lees ook: 'Anderlecht mikt op type Vanaken en meldt zich voor smaakmaker uit Eredivisie'