Wesley praat opnieuw over transfer: Ik ben klaar voor een stap hogerop

Wesley praat opnieuw over transfer: "Ik ben klaar voor een stap hogerop"

16-04-2019 19:09
6

Wesley Moraes is opnieuw bezig aan een beresterk seizoen bij Club Brugge. De Braziliaanse aanvaller scoorde al zestien doelpunten voor zijn werkgever en lijkt stilaan klaar voor een grote competitie.

"Ik denk dat ik klaar ben voor een stap hogerop", vertelt Wesley tijdens een gesprek met Sport/Voetbalmagazine. "En ik ben niet de enige. Er zijn nog andere spelers bij Club Brugge die tonen dat ze het niveau hebben om bij een beter club te spelen. Maar momenteel zit ik nog bij Club. Ik wil me daardoor niet laten afleiden."

De voorbije transfermercato's waren er heel wat geruchten omtrent de Braziliaan. "Ik weet dat verschillende ploegen me volgden in januari. En vooral Lazio Roma. Mijn makelaar trok naar ginder om te praten met hun voorzitter, maar die vertelde dat ik moest blijven. Dat maakte me echt gelukkig. Ik ken iedereen hier en kom goed overeen met iedereen. Ik zal niet mijn heel leven in Brugge blijven, maar ik kan kampioen van België worden voor de derde keer. Dat zou de vierde titel in mijn carrière zijn", besluit Wesley.