Winst van Barcelona tegen Lukaku en Man Utd levert een flinke duit op!

Winst van Barcelona tegen Lukaku en Man Utd levert een flinke duit op!

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 20:43di 16-04-2019 om 20:43

Barcelona mag het in eigen huis met een 0-1 uitoverwinning op zak opnemen tegen Man Utd. De kwalificatie is bijna binnen. Maar de Catalanen zullen voor extra glans willen zorgen door ook in eigen huis te winnen. Dat kan ons wat opleveren!

WAANZINNIGE PROMO! Barça blijft maar winnen in eigen huis, pak 12 keer je inzet voor winst tegen Man Utd!

Bij bookmaker Ladbrokes is er namelijk een bijzonder mooie promotie voor deze geweldige affiche in de Champions League. Als Barcelona weet te winnen, krijg jij maar liefst 12 keer jouw inzet! Wil je meedoen? Klik dan hier!

Winst voor Barcelona is ook zeker geen utopie. Verre van eigenlijk. In eigen huis is Barça namelijk niet te verslaan. Het is al van november geleden dat Barcelona in eigen huis nog eens verloor. Daarnaast pakte het ook minstens 1 punt in de laatste 9 CL-wedstrijden. Een zware klus dus voor Man Utd.

De Engelse ploeg van Ole Gunnar Solskjaer heeft het de laatste weken ook wat moeilijk. Zo verloor het de laatste 3 uitwedstrijden. Nu moet het zien aan te vallen tegen Barça, wat in de kaart kan spelen van de Catalanen. Geloof jij ook in winst van Lionel Messi en co? Registreer je dan bij de bookmaker en zet in!

WAANZINNIGE PROMO! Barça blijft maar winnen in eigen huis, pak 12 keer je inzet voor winst tegen Man Utd!

Hoe speel je mee?
Klik op één van de links in het artikel;
Open een rekening bij de bookmaker met de code LAD12;
Stort en speel minstens €10 op 'Barcelona to win';
Krijg 12 keer jouw inzet als Barcelona wint!

Poll

Wie wint de wedstrijd?

(25 stemmen)

Bekijk het laatste nieuws