In beeld bij RSC Anderlecht, maar: 'Feyenoord zou een goede stap zijn'

In beeld bij RSC Anderlecht, maar: 'Feyenoord zou een goede stap zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 10:45di 16-04-2019 om 10:45

Michel Vlap staat in de belangstelling van diverse clubs. RSC Anderlecht mikt op de Nederlander, maar ook het Duitse Hoffenheim springt nu op de kar voor de aanvallende middenvelder. 

Vlap (21) beleeft een topseizoen in Friesland. Hij scoorde al veertien keer in de Eredivisie. Niet zo gek dus, dat er veel interesse is voor hem. "Ik denk dat hij wel gaat. Hoffenheim heeft ook al eens voor hem op de tribune gezeten", aldus Roelof De Vries, in podcast Radio Camataru van FeanOnline.

"Je kunt zeggen dat het beter voor zijn ontwikkeling is om nog een jaartje te blijven. Maar als je nu een twee ton pakt en je kunt daar een miljoen pakken - ik noem maar wat, hoor, - dan ga je ook weg, toch."

Feyenoord, Hoffenheim of Anderlecht?
Anderlecht moet de concurrentie aangaan met Hoffenheim. De Vries denkt dat een stap hogerop binnen Nederland waarschijnlijk verstandiger is voor de jeugdinternational. "Ik zou zeggen: Feyenoord. Die missen een nummer tien. Tonny Vilhena is niet echt een tien en speelt meer op acht. Als hij op tien speelt, scoort hij als middenvelder eigenlijk te weinig. Jens Toornstra speelt op allerlei posities."

"Ik denk dat hij een goede zou zijn voor Feyenoord, dat is net even een ander niveau. Ik denk dat de stap naar PSV of Ajax te groot is."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws