'Wesley krijgt de informele vraag om voor de Rode Duivels te spelen'

'Wesley krijgt de informele vraag om voor de Rode Duivels te spelen'

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 07:13di 16-04-2019 om 07:13

Momenteel blinkt op de identiteitskaart van Wesley Moraes enkel nog de Braziliaanse nationaliteit. Volgens Sportwereld is het evenwel niet uitgesloten dat de aanvaller van Club Brugge straks voor de Rode Duivels speelt.

Sinds januari 2016 speelt Wesley voor Club Brugge. In de Jupiler Pro League en in de Champions League toonde hij al zijn waarde voor Club Brugge. Ondanks zijn sterke prestaties bij Blauw-Zwart, zat een oproep voor de Braziliaanse nationale ploeg er nog niet in. Op korte termijn lijkt daar ook weinig verandering in te komen.

Volgens de krant kreeg Wesley ondertussen de informele vraag hoe hij tegenover een selectie voor de Rode Duivels staat. Moest hij 'ja' zeggen, dan is een selectie voor de Belgische nationale ploeg ook nog niet voor morgen. In theorie kan hij pas na vijf jaar in ons land uitkomen voor België. Moest Wesley deze zomer vertrekken bij Club Brugge, dan moet zijn domiciliëring dus nog een tijdje in België blijven met het oog op een selectie van de Rode Duivels.

Poll

Is Wesley een aanwinst voor de Rode Duivels?

(467 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws