Real weet niet te winnen bij laagvlieger en lijdt weer puntenverlies onder Zidane

Real weet niet te winnen bij laagvlieger en lijdt weer puntenverlies onder Zidane

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 22:58ma 15-04-2019 om 22:58

Ook Zinedine Zidane lijkt Real Madrid nog niet op de rails te krijgen. De Franse trainer van De Koninklijke moest maandagavond lijdzaam toezien hoe zijn ploeg puntenverlies leed bij het nietige Leganes: 1-1.

De eerste helft stond niet bepaald bol van de spannende momenten en vooral de ploeg van Zidane speelde ongeinspireerd. De Madrilenen kwamen vlak voor rust zelfs op achterstand door een treffer van Jonathan Silva. De verdediger nam een afgeslagen bal na een lange inworp op de pantoffel en zag de bal in de lange hoek ploffen. Dat was niet eens heel onverdiend.

In de tweede helft gaf Real iets meer gas zonder echt oogstrelend voetbal op de mat te leggen. Karim Benzema, die de laatste weken sowieso goed op dreef is voor de Koninklijke, tekende vlak na rust wel de 1-1 aan, maar dat bleek geen verlossend doelpunt voor de Madrilenen te zijn. In tegendeel, vlak voor tijd dacht het publiek in Butarque te kunnen juichen voor de tweede Leganes-goal, maar de treffer van Youssef En-Nesyri werd afgekeurd wegens buitenspel.

Aangezien Ivan Cuellar even later een gevaarlijke inzet van Marcelo onschadelijk maakte hield Leganes verrassend een punt in eigen huis en kwam Real Madrid voor de tweede keer in drie competitiewedstrijden niet tot winst. De Koninklijke staat nu vier punten achter op stadgenoot en rivaal Atlético Madrid, dat op de tweede plaats staat. De derde plaats voor Real is al bijna zeker met een voorsprong van negen punten op nummer vier Sevilla.

Plaats een reactie

Vlad +4840
maandag 15 april 2019 om 23:49
Courtois had die bal gehad...
Vind ik leuk
maandag 15 april 2019 om 23:56
Inderdaad.. Laat hem nog maar wat sukkelen met Navas.. Karma is een bitch. 🤔😉
Vind ik leuk
Doomster +52
dinsdag 16 april 2019 om 00:55
En Courtois maar alles over zich heen krijgen dat hij groten deels de oorzaak van alles is , zonder hem gaat het precies nie veel beter.
Vind ik leuk
zapperboy +1287
dinsdag 16 april 2019 om 07:17
Real heeft een "kutkieper,een kutkieper".
Vind ik leuk
Daydreamer +6863
dinsdag 16 april 2019 om 09:34
Wat een gezever... "Courtois had die bal gehad!?" Een bal die door een bos van spelers net langs de paal gaat, geen keeper die deze bal kon houden! Objectiviteit is ver zoek als het om onze "nationale helden" gaat...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws