De Bruyne over moeilijke periode bij City: Daar kan ik niet mee om

De Bruyne over moeilijke periode bij City: "Daar kan ik niet mee om"

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 22:34ma 15-04-2019 om 22:34

Kevin De Bruyne kende dit seizoen al heel wat pech met blessures. De Rode Duivel moest meermaals langs de zijlijn toekijken naar zijn ploeg Manchester City. En dat frustreerde hem. 

"Mentaal is het extreem lastig. Matchen bekijken vanuit de tribunes is voor mij erger dan gemarteld worden", vertelt de Bruyne aan The Players Tribune. "Volgens mijn vrouw is er iets mis met mij. We zijn bijna zeven jaar samen, maar ze zag mij nog nooit huilen."

"Ik doe het zelfs niet op begrafenissen. Maar toen ik mij eerder dit seizoen tegen Fulham blesseerde aan de knie, belde ik haar op FaceTime om het nieuws te melden. Ze was net thuis van het ziekenhuis na de geboorte van onze tweede zoon."

"Toen ik vertelde dat ik slecht nieuws had, ben ik uitgebarsten in tranen. Ik weet niet of het de emoties om de geboorte van onze zoon waren, of het besef dat ik weer matchen ging missen, of misschien beide. Mijn vrouw kon haar ogen niet geloven."

"Ze wees er mij op dat ik niet had geweend op onze trouwdag of bij de geboorte van onze zonen. Ik denk dat dit alles zegt. Trouwpartijen, begrafenissen, geboortes? Dat is niets, ik ben een steen. Maar neem het voetbal van mij af? Vergeet het. Daar kan ik niet mee om", besluitt De Bruyne.

Lees ook: De Bruyne over gesprek met Mourinho: "Vijfde in plaats van zesde keuze"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws