De Bruyne over moeilijke periode bij City: Daar kan ik niet mee om

De Bruyne over moeilijke periode bij City: "Daar kan ik niet mee om"

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 22:34ma 15-04-2019 om 22:34

Kevin De Bruyne kende dit seizoen al heel wat pech met blessures. De Rode Duivel moest meermaals langs de zijlijn toekijken naar zijn ploeg Manchester City. En dat frustreerde hem. 

"Mentaal is het extreem lastig. Matchen bekijken vanuit de tribunes is voor mij erger dan gemarteld worden", vertelt de Bruyne aan The Players Tribune. "Volgens mijn vrouw is er iets mis met mij. We zijn bijna zeven jaar samen, maar ze zag mij nog nooit huilen."

"Ik doe het zelfs niet op begrafenissen. Maar toen ik mij eerder dit seizoen tegen Fulham blesseerde aan de knie, belde ik haar op FaceTime om het nieuws te melden. Ze was net thuis van het ziekenhuis na de geboorte van onze tweede zoon."

"Toen ik vertelde dat ik slecht nieuws had, ben ik uitgebarsten in tranen. Ik weet niet of het de emoties om de geboorte van onze zoon waren, of het besef dat ik weer matchen ging missen, of misschien beide. Mijn vrouw kon haar ogen niet geloven."

"Ze wees er mij op dat ik niet had geweend op onze trouwdag of bij de geboorte van onze zonen. Ik denk dat dit alles zegt. Trouwpartijen, begrafenissen, geboortes? Dat is niets, ik ben een steen. Maar neem het voetbal van mij af? Vergeet het. Daar kan ik niet mee om", besluitt De Bruyne.

Lees ook: De Bruyne over gesprek met Mourinho: "Vijfde in plaats van zesde keuze"

Plaats een reactie

ToCa1969 +202
maandag 15 april 2019 om 23:10
Da’s eigenlijk erg, okay ge kunt een passie hebben, maar da’s niet iets wat eeuwig blijft duren, uw kinderen, die hebt ge ook maar kort, maar daar zijt ge wel de rest van uw leven de ouder van.. mss toch es naar een psycholoog voor es te checken op onverwerkte traima’s?
Vind ik leuk
JeffPaeter +148
maandag 15 april 2019 om 23:24
Zonder die karakter en passie voor voetbal had ie misschien nooit profvoetballer geworden?
Vind ik leuk
ToCa1969 +202
maandag 15 april 2019 om 23:46
Da’s een feit wsl.
Vind ik leuk
Doomster +52
dinsdag 16 april 2019 om 01:34
Hopelijk blijft dit niet aanslepen en valt hij niet van de ééne blessure in de andere want de premiere league is nu ook niet bepaald een goeie competitie voor een gevoelig geblesseerde speler , en zoals we Kevin kennen zou hij niet tevreden zijn met een titel waarvan hij maar een klein aandeel in zou hebben (door de vele blessures dan) hij wil er absoluut bij zijn .
Vind ik leuk
Daydreamer +6863
dinsdag 16 april 2019 om 09:31
Dit toont opnieuw heel duidelijk de erg egocentrische houding van vele topsporters... Alles hoort rond hen en rond hun carrière te draaien, al de rest is bijzaak. Jammer dat ze niet beseffen wat de echt waardevolle dingen in het leven zijn!
Als je dan onze andere Belgische topvoetballer op zijn 20e hoort vertellen dat hij niet wil dat mensen hem als een goede voetballer herinneren... Hij wil dat ze hem als een goed mens herinneren!
Zegt voor mij alles...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws