Kan Antwerp nog meestrijden voor de landstitel? Dan komt alles op een zakdoek

Kan Antwerp nog meestrijden voor de landstitel? "Dan komt alles op een zakdoek"

Gepubliceerd: maandag 15 april 2019 om 21:13ma 15-04-2019 om 21:13

Royal Antwerp FC is voorlopig de verrassing in Play-Of 1. De troepen van Laszlo Bölöni verzamelden negen punten uit de eerste vier wedstrijden. Tom Boudeweel denkt dat de Great Old misschien nog wel kan meestrijden voor de landstitel.

"Genk en Club Brugge hebben nu allebei een zware uitmatch voor de boeg. Genk op Standard en Club op Antwerp. Het droomscenario voor de neutrale voetballiefhebber is uiteraard dat Antwerp en Standard winnen - niet ondenkbaar natuurlijk - en dan komt alles op een zakdoek", verklaart Boudeweel op de website van Sporza.

"Dat is dan hoogst interessant voor Antwerp, toch een beetje de vreemde eend in de bijt. In de competitie heeft Antwerp niet al te veel punten gepakt tegen de huidige top zes, het einde van de competitie was ook niet fantastisch met 4 op 21. Maar kijk, nu hebben ze al drie keer gewonnen in vier wedstrijden, waarvan drie uitmatchen."

"Antwerp heeft een prima wedstrijd gespeeld zaterdagavond in Gent. Met druk naar voren af en toe, met grinta, met een stevige organisatie en de bekende vertragingsmanoevres. Antwerp staat er op het juiste moment en het kan dat beoogde Europees ticket al een beetje ruiken. 8 en 9 punten voorsprong op Anderlecht en Gent, dat ziet er goed uit", besluit Boudeweel.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws