Dury reageert op boze Harbaoui: “Dat was afgesproken”

Dury reageert op boze Harbaoui: “Dat was afgesproken”

Gepubliceerd: dinsdag 16 april 2019 om 07:43di 16-04-2019 om 07:43

Hamdi Harbaoui zit nog altijd in de race om voor de tweede keer op rij topschutter te worden, met amper één goal achterstand op Ally Samatta van KRC Genk. De kans bestaat echter dat de Tunesiër de kans niet meer krijgt om zijn titel te verdedigen.

Tegen Moeskroen begon Harbaoui op de bank, en dat zinde de spits duidelijk niet. Coach Francky Dury had namelijk gezegd dat hij alles zou doen om Harbaoui topschutter te maken. 'Bedankt voor uw geweldige hulp', reageert Harbaoui dan ook op Twitter. 

Harbaoui mocht in de tweede helft wel nog 31 minuten invallen, maar kon daarin de netten niet vinden. Tot overmaat van ramp pakte hij wel nog een gele kaart tegen Moeskroen, waardoor hij geschorst is voor de clash met revelatie Union. Zo krijgt Samatta tegen Standard de kans om verder afstand te nemen van zijn grootste concurrent.

Update 16/04, 07.43: Dury lijkt niet echt blij met de kritiek van Harbaoui. Sportwereld schrijft dat de trainer van Zulte Waregem zijn aanvaller gaat aanspreken op zijn boze tweet. “Dat roteren in PO2 was afgesproken. Bovendien: Hamdi pakte bij zijn invalbeurt al zijn derde kaart op vier matchen, waardoor hij de komende match geschorst is. Daar had hij ook aan mogen denken.”

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws