'KV Oostende mag één naam van lijstje schrappen, twee kandidaten blijven over'

'KV Oostende mag één naam van lijstje schrappen, twee kandidaten blijven over'

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 08:00wo 17-04-2019 om 08:00

Hugo Broos is druk op zoek naar een nieuwe coach die hem kan opvolgen bij KV Oostende. De aandachtige toeschouwer kon zaterdagavond Sven Vandenbroeck spotten op de tribunes, maar hij is zeker niet de enige kandidaat.

Vandenbroeck is één van de namen die genoemd worden bij de kustploeg. Volgens Het Nieuwsblad maakte hij zaterdag zijn opwachting op Stayen, waar KV Oostende met 1-0 verloor van STVV. Oostende staat nu vier punten achter op STVV en kan stilaan focussen op komend seizoen.

Vandenbroeck is een groot kanshebber, maar binnen het bestuur zijn er wel twijfels over hem. Hij heeft weinig ervaring als T1 en maakte ook geen onvergetelijke indruk als bondscoach van Zambia. Broos kent hem wel heel goed, want Vandenbroeck was zijn assistent bij Kameroen.

Andere kandidaten die genoemd worden zijn Cedomir Janevski en zelfs Gino Caen. Die laatste is vooral bekend als physical coach, maar heeft ook zijn pro licencediploma en kent het huis. Ook Glen De Boeck is kandidaat, maar Sporting Lokeren zou hem heel graag op Daknam houden. 

Update 17/04, 08.00: Het Laatste Nieuws meldt dat er met Vandenbroeck en Caen nog twee kandidaten overblijven voor KV Oostende. Janevski lijkt alvast niet de nieuwe trainer van de Kustboys te worden.

Poll

Wie zou de beste kandidaat zijn?

(88 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws