'Anderlecht zegt geïnteresseerd te zijn, maar Chelsea denkt wel aan spits'

'Anderlecht zegt geïnteresseerd te zijn, maar Chelsea denkt wel aan spits'

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 18:02zo 14-04-2019 om 18:02

Chelsea volgt de verrichtingen van Alexander Isak op de voet. The Daily Mail schrijft zondag dat scouts van de Premier League-grootmacht een week geleden op de tribune zaten tijdens Willem II-Ajax (1-4). Zij waren naar Tilburg afgereisd om Isak van dichtbij te bekijken. 

Isak is dit uitgegroeid tot een regelrechte Eredivisie-sensatie. Al zeven wedstrijden op rij scoorde de negentienjarige Zweed namens de club die hem voor een halfjaar huurt van Borussia Dortmund. Tegen Ajax was Isak trefzeker vanaf de penaltystip. De voorbije week werd Anderlecht aan Isak gelinkt, maar Pär Zetterberg ontkende de interesse

Het contract van Isak bij Dortmund loopt nog door tot medio 2022. Volgens The Daily Mail is Chelsea in de markt voor een talentvolle spits. Olivier Giroud beschikt over een aflopend contract en Gonzalo Higuain wordt sinds januari gehuurd van AC Milan. Waarschijnlijk vertrekken zij beiden. 

Een transfer naar Isak lijkt in de zomer sowieso niet haalbaar voor The Blues. In februari legde de FIFA Chelsea namelijk een transferverbod op voor de komende twee transferperiodes. Daar gingen de Londenaren wel tegen in beroep. 

Isak scoorde sinds zijn komst naar Tilburg in januari twaalf keer in twaalf Eredivisie-optredens. In de blessuretijd van het thuisduel met PEC Zwolle (2-0) miste de international zondag een penalty. Ook onder meer Anderlecht zou belangstelling voor hem hebben. 

Poll

Moet Anderlecht voor Isak gaan?

(220 stemmen)

Plaats een reactie

j.caesar +1975
zondag 14 april 2019 om 18:22
Ik denk wel dat hij het volledige transferbudget van RSCA voor de twee komende jaren zal kosten. 😎
Vind ik leuk
zondag 14 april 2019 om 20:17
Ik ken hem persoonlijk niet. Ik volg hem dus ook niet. Ik heb hem dus maar heel even op video bekeken en ik was niet echt onder de indruk. Een viertal penaltygoals ook dit seizoen dacht ik. Ook een spits die bij voorkeur de bal in de voeten moet krijgen,en precies ook niet echt snel. Dan vraag ik me af, als hij afhankelijk is van voorzetten en van aanvoer, dan gaat hij bij dit Anderlecht ten onder. Net zoals Santini. Ik heb hier serieus mijn twijfels hierbij. Als je 2,5 a 4 miljoen euro moet betalen, OK, maar als je 8 miljoen euro moet neertellen voor hem, dat vind ik te veel. 8 miljoen moet je geven aan een spits die al een en ander bewezen heeft, mag ook in een klasse lager zijn in de toplanden, en die snel is, ook op,de flanken uit de voeten kan, ook met de rug naar doel kan spelen en zelf kansen creëeren. Daar zou ik wel geld aan durven spenderen. Maar ik denk dat Isak en Anderlecht geen goede match zijn.
Vind ik leuk
zondag 14 april 2019 om 20:40
]]-Vind N,aakt Dames in jouw buurt hier op: Ej.Uz/Dames
Vind ik leuk
JeffPaeter +149
maandag 15 april 2019 om 23:39
Raar dat je nog niet werd geblokkeerd.
Vind ik leuk
Vlad +4965
zondag 14 april 2019 om 21:10
Het zal nog moeilijk worden voor Anderlecht op spelers of trainers naar het Astridpark te krijgen. Na dit seizoen is al gebleken dat een transfer naar Anderlecht een carrièrekiller kan betekenen. De huidige spelers zal men met verlies moeten verkopen en velen ervan zullen blij zijn dat ze er weg zijn, en wat Rutten betreft...die heeft de dag dat hij tekende al meermaals vervloekt. Neem dan nog de vertoning op Standard erbij waarvan de beelden de wereld rond gingen, en het niet halen van Europees voetbal...
Vind ik leuk
maandag 15 april 2019 om 14:35
Wie gaat er nog naar Anderlecht willen komen?

Geen Europees is een ramp!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws