'Anderlecht zegt geïnteresseerd te zijn, maar Chelsea denkt wel aan spits'

'Anderlecht zegt geïnteresseerd te zijn, maar Chelsea denkt wel aan spits'

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 18:02zo 14-04-2019 om 18:02

Chelsea volgt de verrichtingen van Alexander Isak op de voet. The Daily Mail schrijft zondag dat scouts van de Premier League-grootmacht een week geleden op de tribune zaten tijdens Willem II-Ajax (1-4). Zij waren naar Tilburg afgereisd om Isak van dichtbij te bekijken. 

Isak is dit uitgegroeid tot een regelrechte Eredivisie-sensatie. Al zeven wedstrijden op rij scoorde de negentienjarige Zweed namens de club die hem voor een halfjaar huurt van Borussia Dortmund. Tegen Ajax was Isak trefzeker vanaf de penaltystip. De voorbije week werd Anderlecht aan Isak gelinkt, maar Pär Zetterberg ontkende de interesse

Het contract van Isak bij Dortmund loopt nog door tot medio 2022. Volgens The Daily Mail is Chelsea in de markt voor een talentvolle spits. Olivier Giroud beschikt over een aflopend contract en Gonzalo Higuain wordt sinds januari gehuurd van AC Milan. Waarschijnlijk vertrekken zij beiden. 

Een transfer naar Isak lijkt in de zomer sowieso niet haalbaar voor The Blues. In februari legde de FIFA Chelsea namelijk een transferverbod op voor de komende twee transferperiodes. Daar gingen de Londenaren wel tegen in beroep. 

Isak scoorde sinds zijn komst naar Tilburg in januari twaalf keer in twaalf Eredivisie-optredens. In de blessuretijd van het thuisduel met PEC Zwolle (2-0) miste de international zondag een penalty. Ook onder meer Anderlecht zou belangstelling voor hem hebben. 

Poll

Moet Anderlecht voor Isak gaan?

(221 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws